Cautare

57534 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (6.81 secunde)
'Ideea cu "pilotii orbi" nu-mi apartine, sintagma este creatia unui inaintas ilustru, scriitorul Mircea Eliade care a publicat un articol extrem de virulent cu acest titlu in ziarul "Vremea" din 1937.
Dan Tapalaga) Miscarile din aceste zile de pe tabla de sah a politicii romanesti trebuie privite in ansamblu pentru a intelege ceva din tot jocul derulat mai ales in subteran.
Bogdan Duca) Hai sa luam lucrurile pe rand:
Businesswoman.ro, inr-un interviu realizat de Alexandru Raducanu cu Hajnalka Stefan, fondator Ch‘artist Studio&Paint Your Own Pottery din Capitala. ... Aici oamenii vin in primul rand pentru emotii - create de ei insisi pentru propriul suflet sau create altora pentru amintiri care nu pier.
Premiul Saturn pentru Cel mai Bun Costum, Cea mai buna Melodie Originala, si Cel mai Bun Film Fantastic. ... Undeva, candva este un film dramatic, SF-romantic, din anul 1980, regizat de Jeannot Szwarc.
Mare atentie la o discutie mai aprinsa cu un nativ din zodia Sagetator. ... Marte se afla alaturi de semnul dumneavoastra pentru urmatoarea perioada. ... Asigurati-va doar ca merita sa luptati pentru propria cauza. ... Treceti prin stari amestecate, care nu fac decat sa fiti un pic cam greu de suportat.
Preocupati de lupta pentru fotolii, de acapararea domeniilor banoase din guvern, de galceava marunta si de loviturile sub centura aplicate aliatilor, politicienii puterii ignora intentionat interesele tarii in favoarea propriilor aranjamente, dispretuind importanta prezentului si lasand la voia intamplarii viitorul.
Pe blogul lorenalupu.com puteti citi un articol cutremurator intitulat: ... Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
Senatorul democrat Dorel Constantin Onaca a implinit ieri 42 de ani, prilej pentru "Replica" de a-i ura un sincer "La Multi Ani!".
Imprumutul pe care Consiliul Local il va contracta pentru efectuarea unor investitii importante, precum si pentru reabilitarea bazelor sportive, a fost aprobat joi dupa-amiaza cu o majoritate covirsitoare de voturi de catre alesii municipali .
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
In Romania anului 2015, care se regaseste intr-un context european si international deloc simplu, consider ca avem obligatia, ca oameni politici care ne-am asumat cu responsabilitate sa guvernam pentru a aduce bunastare romanilor, sa avem un anumit cod de conduita care sa slujeasca interesului national romanesc.
Persoanele care vor sa-si construiasca o casa contractand un credit imobiliar pot primi din partea statului un cadou de pana la 20.000 de euro.
Pentru creditele preacceptate in perioada 15 noiembrie - 25 decembrie 2006, clientii beneficiaza de o oferta speciala constand intr-o perioada de gratie totala de o luna. ... Banca a redus de la 15 la 12% pe an dobanda la creditele Clasic - pentru bunuri de consum si Turism.
La aniversarea a 10 ani de la darea in exploatare a Unitatii 1 de la Centrala Nuclearelectrica Cernavoda, presedintele Traian Basescu le-a adus cadou directorilor "nucleari" un ultimatum ambalat frumos in cuvinte de incurajare.
Vedeta nu a vrut sa stie dinainte daca va avea fetita sau baiat, mai bine surpriza. ... Accepta actrita sa fie filmata cand naste? In Exclusivitate pentru Prokid, Jojo dezvaluie despre ce vorbeste acum cu bebe. ... Cauta un cadou pentru bebelusul prietenei sale.
Redactia Economica) Apropierea sfarsitului de an este un prilej perfect pentru a face o analiza a factorilor care vor influenta decisiv anul care vine.
"Incerc sa-mi maschez supararile. Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" Sandra se strecoara prin multimea care vrea sa-i fure un sarut. ... Sare la volanul masinilor primite cadou de la sponsorul Renault. ... Se alege cu un Samsung Galaxy S3.
Aveti un start domol al lucrarilor de la serviciu. ... Colegii incearca sa va tachineze insa nu le raspundeti asa cum s-au obisnuit. In week-end primiti un cadou surpriza si sigur va va incalzi inima. ... Stimulati-va cu ceva energizante pentru ca se pare ca v-ati cam lenevit in perioada Sarbatorilor.
Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de evenimente, sub umbrela Constelatia experientelor tale”, la care bucurestenii si nu numai, sunt invitati sa ia parte. Este un moment emotionant pentru noi, dar si un prilej de bucurie.
google-analytics.com